Søk i artikler

HvaForNo? lanserer spill... igjen...

Etter en lang betatestrunde er vi nå endelig oppe og kjører igjen. Les mer her!

For seks måneder siden lanserte vi noen spill her på HvaForNo? i beta-versjon. Vi har brukt tiden fram til nå på å finpusse og lytte til tilbakemeldinger fra brukere.

Vi er derfor stolte over å melde at etter et par ukers nedetid er vi nå oppe og kjører igjen med en ny versjon av HvaForNo?-spillene.

Så hva er nytt?

  • Flere spillbrett. I lanseringsøyeblikket har vi over 40 spill. Alt fra geometriske figurer, til kjendiser til bilmerker eller geografi. Alle kommunene i Norge er faktisk møysommelig lagt inn.
  • Ny Highscore: Highscore-listen har fått en kraftig oppussing, og du vil nå se hvilken plass du kommer på totalt, de siste 30 dagene, eller det siste døgnet. Vi håper dette kan stimulere litt konkurranseinstinkt. De gamle tidene er flyttet over, slik at våre veteraner fortsatt ruler topplistene.
  • Facebook-integrasjon: Er du logget inn i facebook, kan du nå også velge å vise profilbildet ditt ved siden av navnet ditt i highscore-listen.
  • Penere grafikk: Vi har gjort en stor jobb på å få ting til å se penere ut.
  • Støtte for iPad.
  • Selvskalerende spillbrett: Spillbrettet skalerer nå til skjermstørrelsen slik at du ikke trenger å scrolle opp og ned om du sitter på en liten skjerm.
  • Statistisk modul: Vi tracker nå statistisk (og anonymt) alle klikk i spillet. Dette vil etterhvert gi en del spennende statistikker på hva folk er gode og dårlige på. Etter å ha samlet statistikk en stund, vil hvert spill tilby denne statistikken ut til brukerne.

Så kult! Hvordan kan jeg hjelpe til?

Spre ordet! Vi ønsker at så mange som mulig spiller. Ved å gjøre følgende tre skritt vil du hjelpe oss stort i å nå ut til folket.

Okay, men hvordan kommer jeg inn på spillene?

Se i toppmenyen under "Spill", Einstein.

Lik oss på Facebook